HB ku DEGIL!!!

Setiap kali check up bulanan mesti hati tak senang.

Sebab apa?
Risau bacaan HB menurun lagi. Setiap kali check HB hati berdebar-debar jer tengok PEN MERAH ke PEN BIRU.

PROMO | NOVEMBER 2015

Assalamualaikum & Selamat Pagi Dunia! :)

Masih ada yang tak tau apa PROMO bulan ni?

Ha meh Ayu nak habaq :)

Migraine Is Not 'Just a Headache'

Salam 1Blog

Jam 2 pagi tadi Ayu baru jer nak terlelap, kepala terasa berdenyut-denyut...nak tido tak boleh...badan terasa berangin...silap makan ke?sambil fikir-fikir makan benda apa yang berangin badan...yer la kadang-kadang angin badan boleh sampai kepala kan...

Terus bangun

Program | Shaklee Cares For Our Children

Salam 1Blog

Sejak September 2014 hingga Oktober 2014, Shaklee menawarkan anda dengan pembelian hebat...

Buy 3 FREE 1 Meal Shakes. 

Apa yang menarik dengan tawaran ini? 

PROMOSI ESP SHAKLEE

Assalamualaikum

PROMOSI ESP berbaki 2 hari sahaja lagi...




Beli 1 dapat 1
Beli 2 dapat 2

Aku dan PIICM

Salam 1Blog

Lama sudah aku tak menjenguk blog ni...sejak berbisnes Bedak Arab ni tak menang tangan dibuatnya hihi....bz memanjang...Alhamdulillah rezeki Allah bagi...

Harini genap 3 bulan De Dyera Shoppe House beroperasi dan mempunyai lebih 1K fan friends dan hampir 1500pcs Bedak Arab yang telah aku jual...Aku nak berterima kasih pada satu fanpage ni Persatuan Ibu-Ibu Comel Mengandung yang dah banyak bantu aku untuk dapatkan customer...

Promosi Terkini Bedak Arab

Salam 1Blog...

Next week nak masuk lagi 50pcs Bedak Arab casing 25g...yang ni aku order color2 yang khas utk kulit sederhana cerah dan sawo matang...sbb stok aku yg sebelum ni sumer tuk kulit cerah jer...


The Color of Bedak Arab | Kokuryu Super Summer Cake

Salam 1Blog...

Alhamdulillah...business kecik2 aku mendapat sambutan yang menggalakkan...tak menang tangan aku dibuatnya huhu....sekarang dah masuk 2nd stage stok...200 pcs Bedak Arab sampai ke tangan aku awal bulan Januari baru ni...tengah bulan ni ada lagi 50pcs akan sampai...but yang ni casing 25g...

200pcs Bedak Arab

Promosi RM50 Sahaja!!!

Salam 1Blog...

So dah tau pasal Bedak Arab tu kan...ada yg berminat? Meh tengok sini...

Sempena merasmikan pembukaan kedai online aku ni De Dyera Shoppe House...aku akan memberi harga promosi yang istimewa sebagai tanda mengalu-alukan kedatangan pembeli...



Ada Apa Dengan Bedak Arab??

Salam 1Blog...

Saper pernah dengar tentang Bedak Arab atau nama sebenarnya Bedak Kokuryu Super Summer Cake??Kalau yang pernah dengar tu semestinya tau pasal kehebatan bedak ni kan? Pada yang belum tau meh sini aku nak citer skit...

Al kisah akunye bedak compact...dah habis so aku pusing2 la Tesco (itu yg dekat dgn rumah pun) nak cari bedak baru...but satu pun aku tak bekenan...bukan apa..aku jenis tak suka sangat make-up2 ni...cukup la dengan bedak je...tp bila tengok harga plak mak aii sumer dah naik harga...bedak Maybelline yg pernah aku guna dulu pun dah mahal...trus tak jadi beli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

up